Apeldoorn

Activiteiten

Zaterdagochtend Meditatie
Een krachtige intensieve meditatie, goed voor het losmaken en loslaten van spanningen en ruimte te maken voor de verstilling.

Zondagmiddag Meditatie
Maak kennis met verschillende actieve meditaties met bijpassend lichaamswerk. Je kan los per keer deelnemen.

Algemene tip
Gemakkelijk zittende kleding, sokken, waterflesje, evt. yoga matje, omslagdoek of dekentje en een niet te volle maag.

Prijzen
De kosten per meditatie staan vermeld bij de losse meditaties.

Aanmelden
Ben je van plan te komen, meld je dan s.v.p. een dag voor de start aan.. Je kan je aanmelden via de meditaties op de website en via de meditaties op de Facebookpagina @actievemeditatie of whatsapp/bel/sms 06 4268 3873. Je kan ook een mail sturen naar info@actieve-meditatie.nl. Ben je te laat om je aan te melden en wil je toch meedoen? Neem dan telefonisch contact op! De activiteiten gaan alleen door bij voldoende deelname.

Locatie
Deventerstraat 130J, Apeldoorn, vanaf de Deventerstraat: Eerste buitendeur links, eerste verdieping tweede deur rechts. De meditaties worden gehouden in de Praktijk voor Individuele- en Relatietherapie  van Gerrit Nelissen.

Vanaf de Deventerstraat gezien is er een parkeerplaats en een fietsenstalling aan de rechterzijde van het gebouw.  Met de auto kan je via de ventweg/fietspad de ingang bereiken.  Vanuit het centrum is de toegang van de ventweg (tevens fietspad) rechts, net voorbij de Welgelegenweg (direct na de zijweg na het Chinees Restaurant Kota Radja).

Vanaf het station Apeldoorn Centraal in Apeldoorn is het ongeveer 15 – 20 minuten lopen (via de Sophialaan naar de Floralaan, daar is ook een ingang tot het terrein, dan is het de laatste deur rechts van het laatste gebouw).

Googlemaps: