Kundalini XL


Na juni 2016 is er een geldige API sleutel nodig om Google maps kaarten weer te geven (plugin-instellingen)

vrijdag 02 juni 2017

Vrijdagavond Kundalini XL

Van 19:30u tot 22:15u

De deur gaat open om 19:30 uur en om 20:00 uur starten we met lichaamswerk, dan volgt na een korte pauze de OSHO Kundalini meditatie: 'Volledig ondergedompeld zijn in het schudden en dansen van de eerste twee fases helpt je rotsachtige wezen te ‘smelten’, overal waar het stromen van energie onderdrukt en geblokkeerd is. Dan kan die energie gaan stromen, dansen en tot gelukzaligheid en vreugde worden. De laatste twee fases zorgen dat al deze energie verticaal kan gaan stromen en omhoog bewegen, de stilte in. Het is een effectieve manier om aan ’t einde van de dag te ontstressen en los te laten.'
De avond duurt tot 22:15 uur.
 
 
Tip: gemakkelijk zittende kleding en een niet te volle maag. Locatie: eerste buitendeur links, eerste verdieping tweede deur rechts: praktijk Gerrit Nellissen.
 
Kosten van deze avond € 14 per persoon. Neem je een vriend of vriendin mee? Dan betaal je € 7 per persoon. Graag vooraf aanmelden.Je kan je opgeven via de website www.actieve-meditatie.nl,  het evenement op Facebook @actievemeditatie of bel/sms 06 4268 3873.
 

Deventerstraat 130J, Apeldoorn

Download meditatie naar agenda