Zondagmiddag OSHO Dynamic XL


Na juni 2016 is er een geldige API sleutel nodig om Google maps kaarten weer te geven (plugin-instellingen)

zondag 15 april 2018

Actieve Meditatie XL

Van 12:30u tot 15:30u

De deur gaat open om 12:30u en om 13:00u starten we met licht lichaamswerk, dan volgt na een korte pauze de actieve meditatie. De middag duurt tot ongeveer 15:30u.

15 april staat de OSHO Dynamic Meditatie op het programma.

Deze meditatie is een snelle, intense en grondige manier om oude, ingewortelde patronen in de bodymind die je gevangen houden in het verleden te doorbreken, en de vrijheid, het getuige zijn, de stilte en de vrede te ervaren die verborgen zijn achter deze gevangenismuren. Het is de bedoeling om deze meditatie in de vroege ochtend te doen, wanneer, zoals Osho het uitlegt: ‘de hele natuur levend wordt, de nacht voorbij is, de zon opkomt en alles bewust en alert wordt. Dit is een meditatie waar je voortdurend alert en bewust moet zijn, wat je ook doet’.

Na de meditatie is er nog een afrondende fase.

Na de afronding is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee en kan je eventueel je lunch opeten. Je kan je na de meditatie opfrissen in de toiletten. Neem eventueel extra kleding mee. Er is geen douche beschikbaar.

Zaterdag kan je met het ochtendprogramma ook mee doen met deze bijzondere meditatie en ervaren wat dagelijkse herhaling je brengt.

Tips: Gemakkelijke kleding, extra handdoek voor je transpiratie, waterflesje, evt. extra kleding en een lunch voor na de meditatie. Deze meditatie is intensief. Beperk je in de middag daarom tot  geen of een lichte lunch.

Locatie eerste buitendeur links, eerste verdieping tweede deur rechts. Dit is de praktijkruimte van Gerrit Nellissen.

Kosten van deze middag € 15 per persoon.  Graag vooraf aanmelden. Doe je beide dagen mee? Dan is de zaterdag gratis.  Graag wel voor beide dagen aanmelden!
Je kan je opgeven via de website, via facebook @actievemeditatie of bel/sms 06 4268 3873.

Deventerstraat 130J, Apeldoorn

Download meditatie naar agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.