OSHO Dynamic Meditation


Na juni 2016 is er een geldige API sleutel nodig om Google maps kaarten weer te geven (plugin-instellingen)

zaterdag 08 april 2017

Zaterdagochtend OSHO Dynamic Meditation

Van 08:45u tot 10:30u

Deze meditatie is een snelle, intense en grondige manier om oude, ingewortelde patronen in de bodymind die je gevangen houden in het verleden te doorbreken, en de vrijheid, het getuige zijn, de stilte en de vrede te ervaren die verborgen zijn achter deze gevangenismuren. Het is de bedoeling om deze meditatie in de vroege ochtend te doen, wanneer, zoals Osho het uitlegt: ‘de hele natuur levend wordt, de nacht voorbij is, de zon opkomt en alles bewust en alert wordt. Dit is een meditatie waar je voortdurend alert en bewust moet zijn, wat je ook doet’.

De deur gaat open om 8:45u en om 9:00u starten we met de uitleg en de meditatie. Na de meditatie is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee en kan je eventueel je ontbijtje opeten.

Je kan je na de meditatie opfrissen in de toiletten. Neem eventueel extra kleding mee. Er is geen douche beschikbaar.

Tips:

Gemakkelijke kleding, extra handdoek voor je transpiratie, waterflesje, extra kleding en evt. een ontbijtje voor na de meditatie. Deze meditatie is intensief. Beperk je in de ochtend daarom tot  geen of een erg licht ontbijt.

Kosten van deze ochtend € 8 per persoon. 

Meld je vooraf aan via facebook, de website of bel 06 4268 3873. Graag uiterlijk vrijdagavond 22u voorafgaand aan de meditatie aanmelden.

 

 

Deventerstraat 130J, Apeldoorn

Download meditatie naar agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.