Living Meditatie: Zondag samen Zoemen


Na juni 2016 is er een geldige API sleutel nodig om Google maps kaarten weer te geven (plugin-instellingen)

zondag 27 mei 2018

In mijn huiskamer OSHO Nadabrahma Meditatie

Van 10u tot 12u

Je bent welkom vanaf 9:45 uur.

Om 10 uur starten we met wat bewegen of dansen om vervolgens om 10:30 uur te starten met de Zoem-meditatie: OSHO Nadabrahma meditatie van één uur.  We ronden af met een kopje thee of koffie en iets lekkers.

Deze meditatie is zittend en bestaat uit zoemen, bewegen en een stiltefase. Deze actieve meditatie brengt je meer bij jezelf en door de bewegingen kunnen geven en ontvangen meer in balans met elkaar komen. Een prachtige zachte meditatie, die mij tot nu toe in contact brengt met overvloed.

Tips: Ontbijt niet te zwaar, het zoemen is als zingen en dat is met een volle maag een beetje lastig. Gemakkelijke (niet knellende) kleding. Ben je wat slechter ter been? Mijn huiskamer bevindt zich op de eerste verdieping. Ben je allergisch voor dieren? Ik heb katten in huis.

Je kan op de bank, eetkamerstoel of een meditatiebankje zitten. Zit je liever op een meditatiekussen, neem dat alsjeblieft zelf mee.

De kosten betreffen een vrijwillige eigen bijdrage.

Je bent van harte welkom. De meditatie gaat door bij voldoende belangstelling. Wil je je daarom voor zaterdag 26 mei 21 uur aanmelden? Dank je wel!

 

Zonnedauw 43, 7322EB Apeldoorn

Download meditatie naar agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.