Ont-moet jezelf

zaterdag 19 oktober 2019

Dynamic Meditatie

Van 09:00u tot 10:30u

Zaterdagochtend is de tijd om wakker te worden met een intensieve meditatie. Deze zaterdag staat de OSHO Dynamic Meditatie op het programma. 

Deze meditatie is een snelle, intense en grondige manier om oude, ingewortelde patronen te doorbreken, en de vrijheid, het getuige zijn, de stilte en vrede te ervaren.
Je kan je na de meditatie opfrissen in de toiletten. Er is geen douche beschikbaar. We ronden af met een kopje thee.

Tijden: De deur gaat open om 8:45u en om 9:00u starten we met de uitleg en de meditatie. De meditatie duurt tot ongeveer 10:30u.

Tips: Gemakkelijke kleding, extra handdoek voor je transpiratie, waterflesje, evt. extra kleding en een ontbijtje voor na de meditatie. Deze meditatie is intensief. Beperk je in de ochtend daarom tot  geen of een licht ontbijt.

Kosten: € 8 per persoon. 

Aanmelden: Graag vooraf, uiterlijk vrijdagavond 19:00u. Je kan je opgeven via de website, via Facebook @actievemeditatie of whatsapp/bel/sms 06 4268 3873. Heb je je niet aangemeld en wil je toch meedoen? Neem dan telefonisch contact op! De Actieve Meditatie 'Ont-Moet jezelf' gaat alleen door bij voldoende deelname.

Locatie: Deventerstraat 130J, Apeldoorn. Eerste buitendeur links, eerste verdieping tweede deur rechts. Dit is de praktijkruimte van Gerrit Nellissen.

 

Download meditatie naar agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.